Ervaringen van bedrijven met Personal Trainer App

Bootcamp Maasmechelen

Inner Stance

ECB Sport

CrossFit Zwijndrecht

Soms komt er iets voorbij waardoor ik als affiliated CrossFit Box eigenaar erg blij wordt, vandaag was het zo'n dag.
De al bestaande zeer functionele app van Bothoff Media, genaamd Personal Trainer App, is uitgebreid met een module voor CrossFit.
Een prachtige whiteboard/leaderboard functie die eenvoudig en functioneel is in zijn gebruik.

Onze atleten hebben hem uitgetest en zijn er zeer over te spreken en dol enthousiast over het gebruik en zijn eenvoud. We willen dit graag met u delen. Oordeel zelf of het wat voor u is. Ik ben echter van mening dat iedere serieuze BOX en de atleten die daarin trainen er heel veel plezier aan gaan beleven en niet zonder kunnen

Lonny Drees
CrossFit Zwijndrecht
Spaan PT De Personal Trainer App scheelt me zeeën tijd zeg: nooit meer facturen opmaken, nooit meer mailen, nooit meer bellen, nooit meer trainingen op FB zetten en mensen uit hoeven nodigen, wat een uitkomst!
Personal Trainer App is tevens zeer geschikt voor iedere trainer/coach die zijn klanten ook buiten de trainingsessies om optimaal wil kunnen begeleiden. Het rechtstreekse contact met de ontwikkelaar en diens werkwijze een is ook een absolute meerwaarde.
Ilja Spaan
Spaan PT
Remon Ernst PT Deze App wil ik iedere personal trainer, fitnesscentrum of wat je ook maar met sport doet aanraden. Het zorgt niet alleen voor een goed overzicht van je klanten, maar je kunt ook alles van je klanten bij houden; voedingsschema's, dagboek, trainingsschema's, voortgang en het bied zoveel meer. Ook geeft het je als trainer een veel structureler omgang met de klant en dat niet alleen de app genegeerd ook nog eens nieuwe klanten. En je kunt meer tijd en aandacht aan je klanten besteden omdat het je zoveel tijd scheelt aan administratie. Deze app was voor mij een gok maar heeft voor mij alle dingen waar ik op hoopte dat app zou hebben waargemaakt. Gewoon BAM alles in 1 !!!

Remon Ernst
Remon Ernst PT
24Fitclub Gym Personal Trainer App gebruik ik voor mijn groepslessen, personal training en het begeleiden van mijn klanten met afslank doelen. Alles is netjes geautomatiseerd qua communicatie met de klant. Je hoeft zelf geen e-mails/facturen meer te versturen als mensen betalen, inschrijven voor lessen of als er bijvoorbeeld een verkeerd product is gekocht door klant. Nog een voordeel; direct contact met de ontwikkelaar van de app. Klanten moeten even wennen, maar wanneer ze het door hebben vinden zij het super handig! Deze app had niet op een beter moment kunnen komen voor 24Fitclub Gym - administratie - en verkoop van producten is nog nooit zooooo leuk geweest!

Natascha Soares
24Fitclub Gym
OPT- Omar Personal Training Ik zocht altijd al een app die voor mij het makkelijker zou maken, dat ik meer tijd kon besteden aan mijn klanten en niet hoef na te denken of ik een factuur heb gestuurd. Personal trainer App is de oplossing! Mijn omzet is gestegen, klanten zijn tevreden en ik kan niet zonder de PT App!

Omar El Haddioui
OPT- Omar Personal Training
Bootcamp de Liemers De personal trainer app is voor mij ideaal, ik heb nu geen omkijken meer naar de betalingen van de abonnementen en strippenkaarten, en de mensen kunnen zichzelf in- en uitschrijven voor onze lessen, zo weet ik precies wie er komen van tevoren, top!


Josko Koelemeijer
Bootcamp de Liemers
InVormsport InVormsport staat voor resultaat. Wij bieden onze klanten de tools om op de juiste manier hun gewenste resultaat te bereiken. Dit doen we d.m.v. groepstrainingen zoals Kettlebell en Bootcamp, maar ook Smallgroup training en Personal Training.
Uiteraard willen ook wij ons zoveel mogelijk bezig houden met de klant, hierdoor hebben wij besloten om over te stappen op de Personal Trainer App van Wouter Bothoff (Bothoff Media). De App neemt ons het werk uit handen waar we liever niet mee bezig zijn zoals facturatie en planning, daarnaast vergemakkelijkt de App het contact met de klant, je kunt gemakkelijk trainingsschema's aanbieden en voedingsschema's uitwisselen. Hierdoor kunnen wij ons focussen op datgene wat voor ons van belang is; Het resultaat van de klant.

Wat wij nog niet wisten toen we besloten de Personal Trainer App aan te schaffen, is dat Wouter een erg persoonlijke benadering heeft. Je kunt hem bellen/appen/mailen. Dat heb ik al meerdere keren ervaren. Doordat Wouter een zo goed mogelijk product wil aanbieden, luistert hij goed naar de vragen en wensen van de klant en implementeert dit indien mogelijk om zo zijn product te kunnen verbeteren, het liefst nog vandaag.

Wouter, grote klasse!

Jeroen Meijer
InVormsport
Basic Training - Bootcamp & Personal training Wij geven diverse Bootcamp, Survival en Fight camp trainingen in Gorinchem en omgeving. Allemaal met het oog om de algemene kracht en conditie te verbeteren. Om ons nog meer te richten op de lessen hebben wij nu een groot gedeelte van de administratie, agenda en facturatie gedigitaliseerd en gebruiken we de Personal Trainer App van Bothoff Media.

Wouter Bothoff staat achter zijn product en overlegt veel met ons als klant. Dit resulteert in een persoonlijke samenwerking en een steeds uitgebreider wordende app. Hierbij hebben wij als klant veel invloed omdat wij samen met onze klanten de uiteindelijke gebruikers zijn. Samenvattend is de Personal Trainer App een goede aanwinst voor mijn bedrijf, het neemt veel werk uit handen en de klanten kunnen er makkelijk mee overweg. Al met al een goed uitgewerkt concept voor de Bootcamp Instructeur / Personal trainer.

Dirk- Jan Bartels
Eigenaar Basic Training
Westra Strength & Conditioning Toen ik van mijn hobby mijn beroep maakte, deed ik dit omdat ik fulltime bezig wilde zijn met mijn passie: Mensen helpen de best mogelijke versie van zichzelf te creeren. Helaas komen er bij het vak van (personal) trainer ook zaken kijken die het bij tijd en wijlen een stuk minder leuk maken, zoals facturatie, planning en administratie. Sinds enige tijd gebruik ik de Personal Trainer App van Bothoff Media en deze heeft mij al veel werk uit handen genomen. Met name de agenda en automatische facturatie zijn ideaal en besparen mij super veel tijd. De app is een prima investering voor professionals die de "papieren kant" van het vak willen automatiseren! Daarnaast is Wouter van Bothoff Media constant bezig Personal Trainer App te verbeteren en staat hij open voor tips en feedback waardoor het een nog betere tool voor trainers wordt.

Jeroen Westra
Eigenaar Westra Strength & Conditioning