Ervaringen van bedrijven met Personal Trainer App

Bootcamp Maasmechelen

Inner Stance

ECB Sport

I Move Bootcampclub
Beste toekomstig PT App gebruiker,

Wij zijn I Move Bootcampclub uit Eindhoven/Tilburg en gebruiken sinds september 2014 de Personal Trainer App.
Hiervoor waren we zelf rittenkaarten aan het afdrukken en bijhouden. En elke maand checken of iedereen zijn of haar abonnement had betaald. Ook het betalen van de abonnementen en rittenkaarten was soms een hele puzzel.

Kortom weinig overzicht. Veel tijd was je kwijt met de administratie van je bedrijf maar toen kwam ik op internet de PT App tegen.
Meteen een goed contact met Wouter. Zoals hij het zelf zei: Binnen 1 uur snap je het en kan je volle bak aan de gang! Na onze eerste skype sessie, was ik dan ook meteen razend enthousiast. Het is simpel en zeer overzichtelijk, zelf een niet ICTer kan dit.

Als je vragen hebt kan je altijd bellen of mailen, zelfs in het weekend! Je krijgt dan altijd super snel antwoord en dat is echt super fijn. Omdat je nogal vaak wat brandende vragen hebt voor de zaak of de klanten. En wat betreft de aanschafkosten is dit zeker voordelig geprijsd en verdien je in mum van tijd je investering weer terug.

Sinds dat we de PT App zijn gaan gebruiken hebben we ons bootcampleden aantal zien groeien van 60 naar 200 leden op dit moment. We kunnen dan ook zeggen dat we de grootste en beste bootcampclub zijn van Eindhoven.

De klanten zijn ook erg te spreken over de eenvoud van het programma. Ze kunnen makkelijk via de agenda inschrijven. Mocht er een les uitvallen is iedereen meteen op de hoogte. En met een pushbericht bereik je al je deelnemers in 1x. En dat is wel makkelijk met zo'n groot aantal. Ook kunnen deelnemers via de pt-app je mailen.

Naast de bootcamps zijn we druk met i box-fit en i yoga. En openen we 1 maart onze we move personal studio. Waarin we uiteraard weer volop gebruik kunnen maken van de pt-app agenda's en voedings-en trainingsschema's. Ook de voortgang is straks netjes in kaart te brengen voor de klant.

Dus ben je al beginnend ondernemer nog opzoek naar een makkelijk, veelzijdig, overzichtelijk en compact systeem. Zoek dan niet verder en stap over op de personaltrainerapp.nl

Succes iedereen!

Gerwin de Ruijter
I Move Bootcampclub
CrossFit Zwijndrecht

Soms komt er iets voorbij waardoor ik als affiliated CrossFit Box eigenaar erg blij wordt, vandaag was het zo'n dag.
De al bestaande zeer functionele app van Bothoff Media, genaamd Personal Trainer App, is uitgebreid met een module voor CrossFit.
Een prachtige whiteboard/leaderboard functie die eenvoudig en functioneel is in zijn gebruik.

Onze atleten hebben hem uitgetest en zijn er zeer over te spreken en dol enthousiast over het gebruik en zijn eenvoud. We willen dit graag met u delen. Oordeel zelf of het wat voor u is. Ik ben echter van mening dat iedere serieuze BOX en de atleten die daarin trainen er heel veel plezier aan gaan beleven en niet zonder kunnen

Lonny Drees
CrossFit Zwijndrecht
Spaan PT De Personal Trainer App scheelt me zeeën tijd zeg: nooit meer facturen opmaken, nooit meer mailen, nooit meer bellen, nooit meer trainingen op FB zetten en mensen uit hoeven nodigen, wat een uitkomst!
Personal Trainer App is tevens zeer geschikt voor iedere trainer/coach die zijn klanten ook buiten de trainingsessies om optimaal wil kunnen begeleiden. Het rechtstreekse contact met de ontwikkelaar en diens werkwijze een is ook een absolute meerwaarde.
Ilja Spaan
Spaan PT
Remon Ernst PT Deze App wil ik iedere personal trainer, fitnesscentrum of wat je ook maar met sport doet aanraden. Het zorgt niet alleen voor een goed overzicht van je klanten, maar je kunt ook alles van je klanten bij houden; voedingsschema's, dagboek, trainingsschema's, voortgang en het bied zoveel meer. Ook geeft het je als trainer een veel structureler omgang met de klant en dat niet alleen de app genegeerd ook nog eens nieuwe klanten. En je kunt meer tijd en aandacht aan je klanten besteden omdat het je zoveel tijd scheelt aan administratie. Deze app was voor mij een gok maar heeft voor mij alle dingen waar ik op hoopte dat app zou hebben waargemaakt. Gewoon BAM alles in 1 !!!

Remon Ernst
Remon Ernst PT
24Fitclub Gym Personal Trainer App gebruik ik voor mijn groepslessen, personal training en het begeleiden van mijn klanten met afslank doelen. Alles is netjes geautomatiseerd qua communicatie met de klant. Je hoeft zelf geen e-mails/facturen meer te versturen als mensen betalen, inschrijven voor lessen of als er bijvoorbeeld een verkeerd product is gekocht door klant. Nog een voordeel; direct contact met de ontwikkelaar van de app. Klanten moeten even wennen, maar wanneer ze het door hebben vinden zij het super handig! Deze app had niet op een beter moment kunnen komen voor 24Fitclub Gym - administratie - en verkoop van producten is nog nooit zooooo leuk geweest!

Natascha Soares
24Fitclub Gym
Ultimate Personal Trainers Deze super app is zeker een toegevoegde waarde voor mijn onderneming, zowel op financieel als praktisch gebied bespaar ik tijd en geld omdat alles makkelijk vast te stellen, in te plannen en te wijzigen is naar mijn eigen idee. Verder is het laagdrempelig voor mijn huidige en potentile klanten, waardoor mijn omzet eenvoudigweg alleen maar kan stijgen. Waar voor je geld daar ga en sta ik voor, dus raad ik PT app een ieder met zekerheid aan !
Marcha van Glaanen
Ultimate Personal Trainers
OPT- Omar Personal Training Ik zocht altijd al een app die voor mij het makkelijker zou maken, dat ik meer tijd kon besteden aan mijn klanten en niet hoef na te denken of ik een factuur heb gestuurd. Personal trainer App is de oplossing! Mijn omzet is gestegen, klanten zijn tevreden en ik kan niet zonder de PT App!

Omar El Haddioui
OPT- Omar Personal Training
Profundus Trainingen Het fijnste van deze app is dat de klanten alles zelf kunnen regelen, inschrijven op trainingen, wijzigen van trainingen en nieuwe trainingen aanschaffen. Nu uitgebreid met trainingsschema's en voedingsschema's. Sinds enkele weken gebruik ik deze app om meer tijd en energie te kunnen steken in hoogwaardige trainingen zonder teveel bezig te moeten zijn met alle zaken er omheen. Betalen met Ideal en geen gedoe meer met offertes maken, facturen maken.. controleren of betalingen gedaan zijn. Niets meer daarvan: je ontvangt een bericht op je gsm wanneer klant een product heeft gekocht!

Lieke Coolen
Profundus Trainingen
Bootcamp de Liemers De personal trainer app is voor mij ideaal, ik heb nu geen omkijken meer naar de betalingen van de abonnementen en strippenkaarten, en de mensen kunnen zichzelf in- en uitschrijven voor onze lessen, zo weet ik precies wie er komen van tevoren, top!


Josko Koelemeijer
Bootcamp de Liemers
Jorrit Baars Mijn naam is Jorrit Baars, nu bijna twee jaar actief als zelfstandig Personal Trainer. Begin 2013 ben ik gestart met het geven van Bootcamp Trainingen en in oktober 2013 heb ik mijn eigen Personal Training studio geopend. Sinds kort maak ik gebruik van "Personal Trainer App". De App is overzichtelijk, je kan makkelijk je lesrooster aanpassen en is zeer gebruiksvriendelijk voor mijn klanten. Ook het betalingssysteem werkt goed, vooral het maandelijks incasseren van de contributie is handig! Voor vragen kan ik altijd Bij Wouter (ontwikkelaar) van de App terecht en reageert (meestal) direct! Al met al neemt Personal Trainer App een hoop werk uit handen en kan ik deze aan elke Personal Trainer aanraden die op zoek is naar goede software voor zijn bedrijf!

Jorrit Baars
Jorrit Baars Personal Training
Wesley Boer PT Met de Personal Trainer app is het voor mij een stuk efficiënter geworden om de voedingsdagboeken van mijn cliënten bij te houden, te beoordelen en bij te sturen, mijn beweegschema's door te geven en alle vorderingen staan netjes en overzichtelijk in de grafieken. Zo kan ik meer mensen (online) begeleiden in minder tijd.

Wesley Boer
Wesley Boer PT
InVormsport InVormsport staat voor resultaat. Wij bieden onze klanten de tools om op de juiste manier hun gewenste resultaat te bereiken. Dit doen we d.m.v. groepstrainingen zoals Kettlebell en Bootcamp, maar ook Smallgroup training en Personal Training.
Uiteraard willen ook wij ons zoveel mogelijk bezig houden met de klant, hierdoor hebben wij besloten om over te stappen op de Personal Trainer App van Wouter Bothoff (Bothoff Media). De App neemt ons het werk uit handen waar we liever niet mee bezig zijn zoals facturatie en planning, daarnaast vergemakkelijkt de App het contact met de klant, je kunt gemakkelijk trainingsschema's aanbieden en voedingsschema's uitwisselen. Hierdoor kunnen wij ons focussen op datgene wat voor ons van belang is; Het resultaat van de klant.

Wat wij nog niet wisten toen we besloten de Personal Trainer App aan te schaffen, is dat Wouter een erg persoonlijke benadering heeft. Je kunt hem bellen/appen/mailen. Dat heb ik al meerdere keren ervaren. Doordat Wouter een zo goed mogelijk product wil aanbieden, luistert hij goed naar de vragen en wensen van de klant en implementeert dit indien mogelijk om zo zijn product te kunnen verbeteren, het liefst nog vandaag.

Wouter, grote klasse!

Jeroen Meijer
InVormsport
Basic Training - Bootcamp & Personal training Wij geven diverse Bootcamp, Survival en Fight camp trainingen in Gorinchem en omgeving. Allemaal met het oog om de algemene kracht en conditie te verbeteren. Om ons nog meer te richten op de lessen hebben wij nu een groot gedeelte van de administratie, agenda en facturatie gedigitaliseerd en gebruiken we de Personal Trainer App van Bothoff Media.

Wouter Bothoff staat achter zijn product en overlegt veel met ons als klant. Dit resulteert in een persoonlijke samenwerking en een steeds uitgebreider wordende app. Hierbij hebben wij als klant veel invloed omdat wij samen met onze klanten de uiteindelijke gebruikers zijn. Samenvattend is de Personal Trainer App een goede aanwinst voor mijn bedrijf, het neemt veel werk uit handen en de klanten kunnen er makkelijk mee overweg. Al met al een goed uitgewerkt concept voor de Bootcamp Instructeur / Personal trainer.

Dirk- Jan Bartels
Eigenaar Basic Training
Personal Slim - Afvallen doe je niet alleen Personal Slim is een multidisciplinair bedrijf die beweging, voedingsadvisering en lifestyleverandering aanbiedt voor particulieren. Wij zijn inmiddels de gelukkige eigenaar van de Personal Trainer app! Wat de app zo bijzonder maakt is de compleetheid en gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Dit betekend voor ons dat we met dit systeem alles kunnen doen. Zowel het aanbieden van onze diensten en producten, onze facturatie, planning en natuurlijk het begeleiden en bewaken van onze klanten. Het gevolg hiervan is groei. We kunnen ons meer concentreren op onze core business, zonder tijd te verliezen aan administratie en andere bijzaken waarin veel tijd verloren gaat. De Personal Trainer app heeft ons veel tijd en adem opgeleverd. Tijd die we nu nuttig kunnen besteden.

Wat ons opgevallen is tijdens de aanschaf en de implementatie van de app is de persoonlijke begeleiding van Wouter. De ontwikkelaar van de app streeft naar perfectie maar houdt het simpel en overzichtelijk voor de gebruiker/beheerder. Hij is continu opzoek naar verbetering in samenspraak met de gebruikers van de app. De service die Wouter biedt is persoonlijk en oprecht. Daarnaast heeft hij de intentie om naast de app, ook je business te verbeteren en te vereenvoudigen. Al met al heeft de personal trainer app, na de invoering, voor ons een professionele en waardevolle toevoeging aan onze business opgeleverd.

Danny Matthijs
Eigenaar Personal Slim
Westra Strength & Conditioning Toen ik van mijn hobby mijn beroep maakte, deed ik dit omdat ik fulltime bezig wilde zijn met mijn passie: Mensen helpen de best mogelijke versie van zichzelf te creeren. Helaas komen er bij het vak van (personal) trainer ook zaken kijken die het bij tijd en wijlen een stuk minder leuk maken, zoals facturatie, planning en administratie. Sinds enige tijd gebruik ik de Personal Trainer App van Bothoff Media en deze heeft mij al veel werk uit handen genomen. Met name de agenda en automatische facturatie zijn ideaal en besparen mij super veel tijd. De app is een prima investering voor professionals die de "papieren kant" van het vak willen automatiseren! Daarnaast is Wouter van Bothoff Media constant bezig Personal Trainer App te verbeteren en staat hij open voor tips en feedback waardoor het een nog betere tool voor trainers wordt.

Jeroen Westra
Eigenaar Westra Strength & Conditioning
Van Es Voeding & beweging Ik ben super blij met de app! Vooral voor de bootcamp is het erg handig omdat alles nu automatisch gaat en ik er geen omkijken meer naar app. Ook het bijhouden van de gegevens van mij personal training klanten is ideaal.


Marielle van Es
Van Es Voeding & beweging
Total Exercise Personal Trainer App is voor mij echt een uitkomst!! Dit omdat het mijn werk veel makkelijker maakt. De agenda waar leden kunnen boeken voor een les, al je producten kunnen aanbieden, makkelijke betalingsoptie etc etc. En als je er niet uitkomt, dan neem je contact met Wouter en wordt je snel geholpen.... Dus ook een super service.. TOP app!!

Jody Simons
Total Exercise
Mey Lifestyle Coaching In 2013 ben ik gestart met het gebruik van de Personal Trainer App voor Mey Lifestyle Coaching. Communiceren richting klanten via push berichten, klanten en groepen inplannen via de agenda die de App biedt en altijd alles bij de hand zodat ik gemakkelijk trainingsschema's en voedingsschema's kan bouwen en/of aanpassen, altijd & overal. Voor zowel mijn klanten als voor mij is het een gebruiksvriendelijke App en het zorgt ervoor dat ik me kan concentreren op de dingen die ik leuk vind! Loopt er een keer iets niet helemaal soepel? Binnen een half uur is het probleem opgelost of mijn vraag beantwoord.

Jill Meij
Mey Lifestyle Coaching